Categories News

Un vestiar metalic ramane aliatul numarul 1 in orice domeniu de activitate!

Daca esti in cautarea unui mobilier rezistent si durabil, care sa iti ofere un spatiu de stocare generos, atunci indreapta-ti atentia spre un vestiar metalic. Modelele de pe piata sunt disponibile intr-o gama bogata de dimensiuni, cu numeroase tipuri de compartimentare, putand raspunde pana si celor mai exigente cerinte.

Datorita robustetii si rezistentei la sarcini mari, acestea pot fi utilizate in orice domeniu: comercial, industrial, administrativ, sanitar sau in invatamant. Iata ce calitati are aliatul numarul 1 in amenajarea spatiilor destinate celor care trebuie sa isi schimbe tinutele vestimentare la locul de munca, la scoala sau in unitatile de agrement!

Stiluri practice de compartimentare

Modelele de vestiar metalic de la viamond.ro sunt extrem de folositoare atat celor care lucreaza in diverse sectoare economice, cat si clientilor sau elevilor care trebuie sa isi schimbe hainele pentru a efectua anumite activitati, ca de pilda antrenamentele fizice. Capacitatea de stocare a acestora, dar si tabla sudata cu o grosime de 0,7 mm din care sunt fabricate le ofera calitati deosebite pentru a putea fi amplasate in medii dintre cele mai variate.

Uniformele, echipamentele, hainele groase, vestele de protectie, castile, manusile, cizmele si alte articole de imbracaminte pot fi depozitate in siguranta pe politele acestui mobilier sau pe umerase. Polita pentru incaltaminte si peretele despartitor pentru separarea articolelor curate de cele murdare reprezinta un avantaj in plus pentru utilizatori, contribuind la o sistematizare mai eficienta a interiorului.

Caracteristici viabile in orice context

Caracteristicile acestor piese de mobilier acopera un spectru foarte variat de cerinte. In functie de numarul de persoane deservit si de cantitatea estimata de articole ce urmeaza a fi depozitata, poti opta pentru modele de vestiar metalic cu 1 pana la 30 de usi si 1 pana la 12 polite. Pentru a acoperi o plaja larga de activitati si domenii, au fost introduse in aceasta categorie o multitudine de modele, respectiv compacte, cusetate, compartimentate, cu usi in Z, cu usi batante, cu bancuta sau scolare.

Fiecare model are mentionata in fisa tehnica greutatea suportata pe fiecare polita, pentru ca alegerea sa fie cat mai exacta. Tinand cont de articolele ce urmeaza sa fie depozitate, poti opta pentru modele cu polite ce sustin de la 30 Kg la 70 Kg.

Produse robuste si durabile

Un vestiar metalic face parte din categoria pieselor de mobilier cu o constructie robusta, ceea ce ii permite sa fie utilizat pe o perioada lunga de timp, fara interventii suplimentare. Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic pentru a asigura intarirea si rezistenta acestora. Totodata, vopsirea in camp electrostatic a acestor produse reprezinta un alt atu ce garanteaza o calitate ridicata, de durata.

Interioare axate pe o utilizare cat mai practica

Interioarele sunt dotate in principal cu o polita in partea superioara, bara pentru umerase, carlig pentru a agata diverse articole, oglinda si suport pentru prosop. In majoritatea cazurilor, se mai poate remarca pe exteriorul usilor si suportul pentru eticheta nominala. In cazul in care doresti personalizarea unui anumit model si diversificarea posibilitatilor acestuia de depozitare, poti solicita echiparea cu accesoriile disponibile pe lista producatorilor.

Seturile alcatuite din cate 3 modele de vestiar metalic sau cele dotate cu bancuta sunt o achizitie ce nu trebuie ratata! Investeste in modelul care raspunde cerintelor tale si vei avea de partea ta un campion de cursa lunga!