Categories Fără categorie

Un cadou superb pentru educatoare

In fiecare an, de 8 martie se obisnuieste ca elevii si copiii care sunt la gradinita sa ofere cadouri profesorilor. Este un gest frumos, care merita cu siguranta atentie din partea parintilor pentru a face o impresie buna si in plus, nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a oferi un cadou superb educatoarei si pentru a-i face o bucurie.  Trandafirii criogenati sunt idei perfecte de cadouri pentru educatoare si cu siguranta va aprecia un astfel de dar. Iata cateva idei in sensul acesta:

Un trandafir criogenat rosu

Un trandafir criogenat rosu, intr-o cupola eleganta, se incadreaza cu siguranta pe lista de cadouri educatoare pe care sa le oferi. Un trandafir rosu este un trandafir clasic, care merita cu siguranta atentie. In plus, poti gasi unul care sa aiba o cupola de sticla eleganta si o baza dintr-un material care sa se integreze oriunde. Partea buna este ca un astfel de trandafir va fi perfect pentru orice loc din casa, indiferent de stilul decorativ utilizat. Poti pune un trandafir rosu oricand intr-un decor minimalist, dar si intr-un decor clasic. Un alt avantaj este faptul ca un astfel de trandafir nu are varsta, ceea ce inseamna ca poti oferi unul oricarei educatoare.

Trei trandafiri roz in cupola premium

Este vorba despre o educatoare tanara, pe care copilul tau o iubeste si care este tot timpul fresh? Atunci 3 trandariri criogenati in cupola reprezinta una dintre cele mai bune idei. Acesti trandafiri vor aduce un plus de culoare si de viata oricarui interior si in plus, sunt atat de delicati incat vor fi admirati ori de cate ori sunt priviti. Cu siguranta isi vor gasi un loc de cinste undeva cat mai la vedere in casa educatoarei copilului tau si ea va aprecia sincer un astfel de cadou.

Un trandafir criogenat purpuriu sau chiar 3

Trandafirii purpurii sunt ceva mai indrazenti dar sunt foarte apreciati. Poti merge pe varianta mov inchis, purpuriu, un singur trandafir sau 3, cu o cupola eleganta si o vaza atractiva, care sa faca florile sa se integreze perfect in decorul in care sunt puse. Nu iti face foarte multe griji cu privire la culoare, pentru ca o astfel de nuanta de trandafiri ii va face pe acestia potriviti in orice decor interior, pentru orice persoana. Acesti trandafiri se vor integra in preferintele persoanale ale tuturor pentru simplul motiv ca sunt usor de iubit si de apreciat. Movul este o culoare foarte atractiva si decorativa in acelasi timp, deci cadoul tau va fi admirat de toti cei care il privesc.

Un trandafir criogenat multicolor

Un trandafir criogenat multicolor este o alta varianta buna de flori pe care le poti oferi educatoarei. De asemenea, este si un cadou foarte neutru. Prin natura jobului, educatoarele iubesc foarte mult florile si este lesne de inteles de ce se intampla asta. lucrul cu copiii le face pe educatoare sa indrageasca tot ce este vesel si colorat, inclusiv trandafirii criogenati multicolor. In plus, cu un astfel de trandafir nu trebuie sa te gandesti ce anume ai putea transmite cu anumite culori.