Categories Fără categorie

Tot ce trebuie sa stii despre casele modulare

Daca avem in plan construirea unei case cel mai convenabil ar fi sa alegem o casa modulara. O casa modulara are extrem de multe plusuri, plecand de la pretul ieftin apoi siguranta oferita de aceasta si in cele din urma construirea mult mai usoara a acesteia. Atentia insa, casele modulare nu trebuie incurcate cu o casa realizata din containere sau o casa/constructie mobila, deoarece, casele modulare au o fundatie permanenta si fixa. Aceasta se impaca foarte bine cu mediul inconjurator oferind un confort maxim in interiorul acesteia indiferent de vremea de afara. Aceste case se construiesc intr-o perioada scurta de timp si se pot adapta foarte usor la zona unde este construita indiferent ca este intr-o zona urbana, rurala, de munte sau litorala deci putem anticipa doar din asta ca estea cea mai buna varianta pe care o alegem cand vine vorba despre case. O casa modulara este cu siguranta cea mai buna solutie inclusiv pentru cei care au un buget disponibil mic.

  • Detalii despre casele modulare

Genul acesta de case pot fi construite pe orice fel de suprafete garantand aceeasi calitate exact ca pe un teren drept frumos amenajat. Casele modulare sunt construite cu materiale ecologice acestea neafectand mediul inconjurator si avand un design de nota zece indiferent daca vorbim despre o casa cu model modern sau o casa in stilul clasic. Valoarea caselor modulare se pastreaza in timp iar taxele la stat pentru aceasta sunt foarte asemanatoare cu taxele celor traditionale chiar uneori taxele sunt mult mai ieftine dar asta depinde de masurile dorite de catre viitorul proprietar. Casele modulare se adapteaza, in special, cel mai bine nevoielor unei familii si inainte de a fi construita se discuta cu expertii si se intocmeste un proiect dupa care este realizata casa.

  • Diferentele cele mai mari dintre casele traditionale si modulare

Casele modulare instalart devin locuibile intr-un timp mult mai scurt fata de o casa traditionala chiar si luand in calcul dimensiunile acesteia si terenul pe care este construita. Daca vorbim despre materiale atunci casele modulare intrec enorm de mult casele traditionale datorita faptului ca aceste materiale prelucrate inainte de constructie sunt de o calitate mult mai mare decat materialele pentru o casa clasica. Cateva exemple legate de diferentele majore intre aceste doua feluri de case sunt cele legate de aspect si deoarece la casele modulare se pune accent extrem de mult pe detalile vizuale ale acesteia deoarece dorim ca locuinta dumneavoastra sa aiba un aspect cat mai frumos si pe cat se poate de primitor mai ales daca discutam si despre confortul acesteia.

Casele modulare reprezinta o solutie pentru orice buget. Spre exemplu, pot fi gasite case modulare foarte incapatoare pentru numai 10.000 de euro. La preturi mai mari pot fi cumparate case extrem de complexe, insa per total, costul pentru finalizarea casei cu tot cu mobilier poate fi chiar sub jumatatea costului unei case normale. In plus, aceste case vin si cu avantajele date de materialele moderne din care sunt facute si care le dau durabilitate in timp.