Categories Fără categorie

Tiparul Offset: solutie potrivita pentru tiraje mari

Imprimarea offset este una dintre cele mai comune moduri de a crea materiale imprimate. Cateva dintre aplicatiile sale comune includ: ziare, reviste, brosuri, articole de papetarie si carti.

In comparatie cu alte metode de imprimare, o tipografie offset este cea mai potrivita pentru producerea economica a unor volume mari de printuri de inalta calitate, intr-un mod care necesita putina intretinere. Multe prese offset moderne folosesc sisteme utilaje industriale de tipar si finisare tipografica noi, ceea ce le creste si mai mult calitatea.

Avantajele tiparirii offset in comparatie cu alte metode de imprimare includ:

Calitate ridicata constanta a imaginii

O tipografie offset produce imagini clare, curate si tiparire mai usoara. Acest lucru se datoreaza faptului ca patura de cauciuc se conformeaza cu textura suprafetei de imprimare.

Cost

O tipografie offset ofera cea mai ieftina metoda de a produce printuri de inalta calitate in cantitati comerciale de imprimare. Costul unitar scade pe masura ce cantitatea creste.

Calitate ridicata a imaginii

Functioneaza pe o gama larga de suprafete de imprimare, inclusiv hartie, lemn, panza, metal, piele, hartie bruta si plastic.

Calitate si rentabilitate in lucrari de volum mare

In timp ce presele digitale de astazi sunt aproape de raportul cost/beneficiu al offset-ului pentru o munca de inalta calitate, ele nu sunt inca capabile sa concureze cu volumul pe care il poate produce o tipografie offset.

Cresterea tehnologiei de imprimare digitala a adus progrese tehnice, mai multe optiuni si noi functii interesante pentru tipografie offset si digitala. Cea mai potrivita solutie pentru tiraje mari este alegerea unei tipografii offset. In imprimarea offset, imaginea de imprimare dorita este arsa pe o placa si apoi este transferata de pe placa pe o patura de cauciuc si apoi pe suprafata de imprimare.

Tipografie Global Print are o experienta de 15 prin care a legat relatii stabile pentru si va ofera cele mai bune solutii. Oferim un timp bun de productie deoarece am investit in utilajele industriale pe care le folosim si care ne ofera un avantaj fata de competitori, procesam rapid comenzile deoarece am optimizat fluxul de productie si fluxul logistic.