Categories Fără categorie

Sunteti impreuna de putin timp si cauti un cadou pentru iubit? Afla ce trebuie sa ai in vedere!

Cadourile sunt una din cele mai comune moduri prin care oamenii isi exprima afectiunea, dar lucrurile se complica atunci cand doar ce ai inceput sa te intalnesti cu cineva. In timp ce vrei sa ii arati celeilalte persoane cum te simti, nu vrei ca darul tau sa fie interpretat gresit si sa pari lipicioasa sau prea implicata in relatie.

Daca esti in cautatea unui cadou pentru iubit, dar nu stii cand si ce ar trebui sa oferi, acest articol contine cateva sfaturi care iti vor raspunde la intrebari.

Ce cadou pentru iubit este bun daca doar ce ati inceput sa va vedeti?

La urma urmei, oferirea de cadouri se refera la fel de mult la sentimentele celui care le primeste, cat si la ale tale. In cuplurile stabile, care sunt de mult timp impreuna, principalele idei de cadou pentru iubit sunt bijuteriile. Insa in cazul vostru, un astfel de cadou s-ar putea sa fie prea mult si sa transmita o idee gresita.

Pentru a evita acest lucru, cauta un cadou special pentru iubit mai simplu. O idee minunata poate fi un cos cadou. Acesta, dupa preferinte, poate contine vin sau whisky, dar si bunatati gourmet de care sa va puteti bucura impreuna. O astfel de idee de cadou pentru iubit sigur il va bucura si va aprecia gestul tau.

In ce situatii este sau nu potrivit un cadou pentru iubit?

Sarbatori

Indiferent de cat timp esti impreuna cu cineva, un dar facut de ziua partenerului sau de Craciun este un gest binevenit. Daca ati inceput sa va intalniti chiar inainte de sarbatori importante, precum Ziua Indragostitilor, atunci un cadou poate fi o initiativa binevenita. Ar trebui sa incerci sa gasesti ceva ce stii ca ar putea sa ii placa sau ceva generic, care sa nu fie prea personal, pentru a nu face greseli.

Mai putin de o luna

Daca nu a trecut nici o luna de cand sunteti impreuna si nu urmeaza nici o sarbatoare, atunci un cadou pentru iubit s-ar putea sa fie un gest prea serios, facut mult prea devreme in relatie. Ofera-ti timp sa iti cunosti partenerul pentru a-i putea face un cadou special.

Una pana la trei luni

Este potrivit sa incepi sa ii faci iubitului tau cadouri daca ati trecut peste prima luna a relatiei. Ati inceput sa va cunoasteti gusturile si preferintele, iar un astfel de gest poate fi chiar potrivit.

Insa ai grija sa nu oferi ceva foarte scump, precum un gadget de ultima generatie, e posibil sa fie prea extravagant si sa puna o presiune asupra relatiei voastre.

Dupa trei luni

Odata ce ati trecut de „perioada de proba” a relatiei voastre, cadourile pot deveni o parte normala si naturala a interatiunii dintre voi. Cu cat timpul trece, cu atat ideile de cadouri pentru iubit pot deveni mai creative si mai generoase.

Bineinteles ca acestea sunt doar niste sfaturi pe care tu le poti urma sau nu. Fiecare relatie este diferita, iar lucrurile care pot functiona pentru unii s-ar putea sa nu o faca pentru altii.

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru iubit, atunci pe cadoulspecial.ro gasesti o gama variata de cosuri cadou care cu siguranta ar putea fi perfect si pentru iubitul tau!