Placi bond – solutia pentru fatade durabile

Placi bond – solutia pentru fatade durabile

 

Sa alegi materialul potrivit pentru o fatada de la exterior este un lucru esential pentru designul oricarei cladiri. O fatada îngrijita este un lucru esential pentru a mari valoare cladirii si a face cea mai buna impresie. Si totusi, o fatada frumoasa nu ar trebui sa fie aleasa în detrimentul sigurantei si durabilitatii. In acest caz, placile alucobond, pe care le gasesti la un depozit de materiale de constructii sunt solutia ideala, îmbinând de minune estetismul cu durabilitatea. 

Placile bond, care mai sunt denumite si placi alucobond sau placi aluminiu compozit, sunt fabricate dintr-un amestec de foita de aluminiu si plastic, sunt durabile, sunt rezistente la intemperii si la uzura.

Placi bond – cea mai buna solutie pentru fatade creative si durabile.

Aceste placi ofera cea mai mare libertate arhitecturala în ceea ce priveste conceperea cladirilor. Datorita compozitului de aluminiu este mai usor sa creezi forme si rezultatul este mai durabil. Aluminiul are o durata de viata de peste 30 de ani. Placile din compozit de aluminiu pot sa fie taiate, gaurite sau perforate, fara sa îsi piarda din calitate însa. Si datorita flexibilitatii lor, pot fi folosite acolo unde alte materiale nu pot sa fie folosite.

Placile compozit aluminiu – sunt un material lejer. Aluminiul este un material usor deci este cea mai buna alegere pentru fatade. Sunt cea mai buna alternativa pentru elementele de suprafata deoarece sunt foarte usor de manipulat si folosit.

In plus, sunt foarte usor de întretinut. În comparatie cu lemnul, cu otelul sau cu betonul, placile alucobond sunt foarte usor de întretinut, fatadele din acest material putând fi curatate o data pe an. 

De asemenea, se regasesc pe piata la un pret foarte avantajos. Sunt deci o solutie foarte buna, economica pentru construirea de fatade ventilate la cladiri. Si cum sunt foarte lejere, costul manoperei si al materialelor este si el destul de mic.

Placile bond se pot regasi în cea mai mare varietate de culori, de forme si de marimi. În acest fel, se pot potrivi de minune oricarui proiect arhitectural si oricarui stil de conceptie. Si chiar daca se prezinta sub diferite forme si marimi, pot sa fie taiate pentru a raspunde de minune nevoilor utilizatorilor. 

 

Compozitul aluminiu pentru cele mai functionale placi. Se recomanda si pentru a reduce costurile legate de factura la energie. In plus, aluminiul este foarte rezistent la coroziune, fiind un material foarte rezistent in mod natural. Atunci când aluminiul este expus la aer, creeaza un strat fin de oxid de aluminiu care face ca fatadele sa devina mai rezistente.