Categories Fără categorie

Nu lasa anul sa treaca fara un last minute in Egipt!

Desi nu au mai ramas foarte multe luni din acest an, nu le poti lasa sa treaca fara a te bucura de o vacanta bine meritata, intr-un loc exotic, situat nu departe de casa. Rezerva un last minute in Egipt si profita la maximum de saptamanile ramase pana la sosirea Noului An!

Astfel, daca vrei sa te bucuri de ce a mai ramas din an cu un last minute, agentia Komsi Travel te invata cum sa procedezi!

Vacantele last minute, in Egipt sau in alte destinatii, sunt rezervate in ultimul moment, dupa cum este indicat in denumirea lor. Principalele caracteristici ale unui astfel de sejur includ rezervarea rapida si preturile reduse. In ceea ce priveste calatorii „last minute”, acestia dau dovada de flexibilitate si sunt capabili de o vacanta spontana cu planificare minima.

Merita sa rezervi un last minute Egipt toamna?

Calatoria in Egipt in timpul toamnei poate fi o alegere excelenta, deoarece aceasta perioada ofera multe avantaje pentru turisti. Descopera, in cele ce urmeaza, doar o parte dintre motivele pentru care merita sa vizitezi Egiptul toamna:

Vreme placuta. Toamna in Egipt este caracterizata de temperaturi blande si de mai putina caldura extrema in comparatie cu vara. Acest lucru face ca vizitele la situri istorice, cum ar fi piramidele sau templele, sa fie mai confortabile.

Multitudine de activitati. Toamna este momentul ideal pentru a explora peisajele egiptene, fara a te confrunta cu caldura intensa. Poti face excursii in desert, scufundari in Marea Rosie sau vizite la situri arheologice fara a te simti prea extenuat.

Pachete turistice avantajoase. In aceasta perioada, agentiile de turism ofera adesea oferte speciale pentru calatorii in Egipt, incluzand reduceri la cazare si excursii. Aceste reduceri se cumuleaza cu ofertele de last minute Egipt, reprezentand, in final, o oferta de neratat.

Evitarea sezonului de varf. Toamna nu este o perioada de varf pentru turisti in Egipt, deci poti evita aglomeratia de la obiectivele turistice si poti avea o experienta mai relaxata.

last minute egipt

In general, toamna este o perioada favorabila pentru a explora bogatiile istorice si naturale ale Egiptului intr-un mediu mai putin fierbinte si aglomerat.

Exista mai multe orase si statiuni in care poti ajunge cu un last minute in Egipt, insa Hurghada si Sharm el Sheikh sunt destinatii de top pentru calatorii in sezonul rece, oferind o serie de motive pentru care merita sa le alegi pentru o vacanta toamna sau iarna.

De exemplu, toamna si iarna, temperaturile de aici sunt foarte placute, cu zile insorite si calduroase si nopti mai racoroase. Un astfel de climat le permite calatorilor sa se bucure de plaje si activitati in aer liber, fara a se confrunta cu caldura extrema din timpul verii.

Marea Rosie din apropiere ofera o lume subacvatica uimitoare, cu recife de corali si viata marina diversificata. Toamna si iarna, vizibilitatea este excelenta, ceea ce face aceasta perioada potrivita pentru scufundari si snorkeling.

Cu un last minute in Egipt in aceasta perioada, profiti de momente excelente pentru a vizita piramidele din Giza, templele de la Luxor sau Valea Regilor. Din moment ce temperaturile sunt mai blande, multi turisti prefera aceasta perioada pentru a explora atractiile culturale.

Dupa cum vezi, atat Hurghada, cat si Sharm el Sheikh ofera o combinatie perfecta de clima placuta, aventuri subacvatice, explorare culturala si relaxare la plaja in timpul sezonului rece. Aceste statiuni sunt destinatii de top pentru calatorii care doresc sa evadeze din cotidian si sa experimenteze frumusetea Egiptului intr-un mediu confortabil si prietenos.