Nixon – ceasul tanar si modern

Nixon – ceasul tanar si modern

Compania de ceasuri Nixon isi are originea in America, mai exact in California. A fost fondata in anul 1997, cu intentia de a fi un producator de ceasuri de tip boutique, fiind specializate pentru tineri, care iubesc moda si sunt la curent cu tendintele actuale. Nixon s-a concentrat pe productia de ceasuri unice, memorabile, de inalta calitate, lucru ce l-a reusit in urmatorii zece ani. Astfel ca a avut un impact grozav asupra industriei ceasurilor de mana in ultimul deceniu, practic vanzarea de ceasuri sub acest brand a explodat.

In anul 2006 compania de ceasuri Nixon a fost achizitionata de Billabong International pentru o suma deloc mica, mai exact 54 de milioane de dolari. Si zicem ca nu este deloc mica avand in vedere de cat timp era pe piata.

 

In zilele noastre ceasurile Nixon sunt la mare cautare pentru stilul lor unic, clasa si calitatea pe care o au. Desi sunt o achizitie grozava, ceasurile de mana sub marca Nixon nu sunt deloc ieftine daca le cumparati din magazin. Asa ca va recomandam sa va orientati spre magazinele online, unde cu siguranta le veti gasi la reducere, chiar si asa cu un pret mai mic decat in magazinele fizice.

 

Nixon creeaza ceasuri pentru barbati si femei cu personalitate, pentru toate tipurile de stil: clasic, elegant, modern, sport.

Nixon Watches este una dintre cele mai importante companii de productie de ceasuri din lume. Multi raman surprinsi de calitatea acestor ceasuri, intrucat compania nu se lauda cu o istorie foarte lunga, ca alte astfel de companii. Ceasurile lor sunt de cea mai inalta calitate. Cine isi cumpara un ceas de mana Nixon stie ca il va pastra o viata intreaga, si este sigur ca va supravietui uzurii de zi cu zi.

Ceasurile in serie intotdeauna vor fi mai ieftine, dar nu va vor pune in evidenta asa cum ar face-o un ceas Nixon. Cum ziceam si mai devreme, acestea sunt distincte, unice, care pun in evidenta personalitatea celui care il va purta. Toate ceasurile transmit un mesaj, si reflecta personalitatea fiecaruia.

Ceasurile Nixon nu sunt deloc ieftine, dar sunt modalitati de a va achizitiona unul la un pret mult sub pretul de vanzare cu amanuntul, asta daca va pricepeti la cautat online produse.

De exemplu pe magazinul de ceasuri de mana www.orologi.ro gasiti ceasuri Nixon la preturi cuprinse intre 300 RON si 1500 RON. Aici gasiti si modele digitale Nixon dar si analogice. Paleta de culori este variata. De la ceasuri de mana cu bratara din otel inoxidabil  in culori auriu, argintiu, negru sau culoarea cuprului, pana la ceasuri cu bratara din piele de culoare maro sau albastru. Ceasurile de mana Nixon pentru femei, sunt delicate, se aseaza perfect pe mana si vin in culori de auriu rose, albastru sau verde placut, mai pe scurt culorile sunt calde. Toate ceasurile Nixon pot fi purtate indiferent de ocazie. Atat cele de barbati cat si ceasurile de mana pentru femei.

In concluzie ceasurile de mana Nixon iti vor da o stare de bine atunci cand le vei purta si iti vor pune in evidenta personalitatea.