Categories News

Marea rebranduire Koyo – JTEKT

Gama de rulmenti Koyo este deja foarte cunoscuta, insa acum acestia isi vor schimba denumirea in urma rebrandingului facut. Iata care sunt principalele modificari care vor avea loc in zilele urmatoare si cum se va transforma acest brand atat de cautat de utilizatori.

Ce spun specialistii brandului Koyo?

De la inceputurile sale in 1921, tot ceea ce a facut Koyo s-a invartit in jurul miscarii. De fapt, au avut o istorie indelungata, intr-o suta de ani, miscand oameni si masini in aproape fiecare industrie si fiecare colt al lumii. Sa stam nemiscati nu ne-a convenit niciodata. Acestea fiind spuse, lumea de astazi este diferita. Este mai conectata. Ne dorim ca schema de brand sa reflecte aceasta conectivitate si sa recunoastem ca din 2006, cand Koyo Seiko si Toyoda Machine au fuzionat pentru a forma JTEKT, am daramat ziduri si am construit o singura companie cu un singur mesaj: JTEKT ofera calitate, fiabilitate si Serviciu clienti. Prin urmare, acum Koyo devine Jtekt.

Incepand din aprilie 2022, JTEKT Corporation va unifica multe dintre marcile sale globale in marca JTEKT. Pentru rulmenti, aceasta inseamna ca numele si logo-ul marcii Koyo vor trece la JTEKT.

Acest pas are scopul de a garanta o prezenta unificata pe piata a companiei noastre care opereaza la nivel global. Va rugam sa fiti informat ca aceasta este doar o schimbare a numelui marcii si a siglei. Suntem aceiasi oameni, aceeasi companie, aceleasi fabrici si aceleasi produse grozave – acum cu un nume unificat! Va puteti baza pe serviciul remarcabil si pe calitatea produsului in viitor, sub marca JTEKT, cu care v-ati obisnuit in trecut cu Koyo.

Unificarea marcii va fi lansata incepand cu aprilie 2022. Avand in vedere lantul de aprovizionare logistic, numarul de piese unice si marfurile din stoc, se anticipeaza o perioada lunga de tranzitie pentru ambalaje si marcarea pieselor. In acest moment, numele persoanelor juridice si alte informatii despre tranzactii/bancare raman neschimbate.

Pe masura ce trecem la urmatoarea generatie a marcii noastre, asteptam cu nerabdare urmatorul capitol din relatia noastra cu dumneavoastra. Apreciem sincer sprijinul dumneavoastra pentru rulmentii Koyo si asteptam cu nerabdare sprijinul dumneavoastra pentru rulmentii JTEKT in continuare. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa contactati reprezentantul dvs. de vanzari sau serviciul pentru clienti.

De ce este important sa alegeti rulmenti de buna calitate?

Aceasta este una dintre cele mai bune intrebari pe care le pun incepatorii din domeniul mecanismelor care folosesc rulmenti. Un rulment de buna calitate va asigura miscarea sigura si va determina o functionare corecta a mecanismelor care folosesc astfel de rulmenti. Suna bine, nu-i asa? Desigur, mai ales acum cand rulmenti sunt produsi in masa de o gama variata de producatori care se straduiesc sa aduca cele mai bune caracteristici pentru produsele lor. Alegerea rulmentilor in mod corespunzator este cea mai buna alegere pe care o puteti face in momentul in care vreti sa va asigurati ca mecanismele pe care ii instalati functioneaza in mod corespunzator, fara probleme. Cumparati doar rulmenti de calitate si rezultatele nu vor intarzia sa apara.