Categories Fără categorie News

Invatati cum sa apreciati un trabuc

Trabucul este o figura mai respectata ca niciodata, mai ales in zilele noastre, cand fumatorii au acces la o multime de accesorii pentru fumat. Intre timp, trabucul pur si simplu a continuat, bazandu-se pe tutun distinctiv si amestecuri ale acestuia pentru a oferi o experienta reala, tangibila de fumat, fara nici un suflu asociat. Intr-adevar, este vorba despre aroma si despre aspect.

Inainte de a incepe, va recomandam sa consultati ghidul nostru cuprinzator pentru a va familiariza cu  tipurile de trabucuri. Va vom oferi informatii despre tipurile de trabucuri pe care probabil le veti intalni, precum si o idee mai buna despre tipul de care v-ati putea bucura. La un nivel si mai de baza, puteti afla mai multe despre diferenta dintre trabucuri usoare, medii si indraznete.

In esenta, cautati un trabuc, asa cum ati cauta o piesa rara. In cele mai multe cazuri, ar trebui sa aiba integritate (ferm pe tot parcursul) si sa fie fara pete. O modalitate excelenta de a incepe este sa vorbiti cu persoana din spatele tejghelei de la magazinul local de trabucuri. Acolo, nu numai ca veti fi tratat cu un curs intensiv in cazul in care cereti unul, dar probabil ca veti putea elimina cateva optiuni din start si veti recunoaste mirosul. Acesta este cel mai bun mod de a vedea ce cauta cu adevarat palatul. Iata principalele tipuri de trabucuri:

Robusto

Robusto este foarte comun, arde 30-45 de minute si creeaza un nivel destul de ridicat de fum. Acesta este cel mai popular trabuc de pe piata.

Belicoso

Scurt si asezat cu un varf in forma de spire, Belicoso tinde sa fie putin mai scurt si mai conic. Torpedo-esque din punct de vedere al formei, aceste trabucuri tind sa ofere ceva mai multa concentrare in ceea ce priveste aroma si aromate.

Corona

O alta constructie emblematica de trabucuri, Corona sunt considerate a fi unele dintre cele mai accesibile, cu o buna concentrare si o lungime de pana la aproximativ sase inci.

Lonsdale

Acest tip de trabuc tinde sa arda putin mai mult, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere ca tinde sa fie putin mai lung ca si forma. Extragerea sau actul de a lua trabucul in timp ce acesta arde, este considerat a fi unul dintre cele mai gratioase cu un Lonsdale.

Panetela

Subtire si lunga, Panetela ofera un element pronuntat de rafinament. Datorita diametrului mai mic, aromele tind sa se invarta putin mai mult in jurul frunzei de invelis, fara a invinge tutunul.

Churchill

Numit dupa omul de stat iubitor de trabucuri, Churchill este mare si responsabil. Este gros si deschis, la fel ca omul insusi, cel mai faimos fiind Romeo si Julieta.

O bricheta este cea mai buna sursa de foc pentru aceasta sarcina de a aprinde trabucul uniform!

Pozitionati trabucul deasupra flacarii pentru a amorsa trabucul. Rotiti-l putin pentru a arde capatul uniform pana cand veti obtine o stralucire portocalie draguta, destul de uniforma. Atunci stiti ca este timpul sa incepeti. In acest moment, trabucul este gata de fumat. Practica este de baza, asa ca nu va suparati daca va “carbonizati” mai intai sau creati unele denivelari. La fel ca prajirea unei bezele, veti intelege, mai ales pe masura ce va familiarizati si mai mult cu puterea tortei, cum reactioneaza diferit diferitele tipuri de trabucuri la ea. Magazinul online trabucstore.ro isi asteapta clientii cu o gama vasta de produse de fumat precum trabucuri Davidoff sau trabucuri Cubaneze, premiate la nivel global!