Categories Fără categorie

Greseli pe care sa le eviti cand folosesti tigari electronice

Fumatul este unul dintre cele mai intalnite vicii, dar din fericire putem apela la anumite alternative mai putin nocive precum modelele noi de tigari electronice. Sunt milioane de persoane care au ales sa foloseasca tigarile electronice in ciuda tigarilor clasice, dar si alte milioane de persoane care inca analizeaza aceasta optiune.

De-a lungul timpul, de cand s-au lansat aceste dispozitive pentru vapat si pana in prezent, au aparut in spatiul public tot mai multe mituri despre vaporizatoare. Gurile rele spun ca o e-tigara poate fi mult mai periculoasa decat o tigara obisnuita, dar studiile au demonstrat contrariul. Mai mult decat atat, sunt foarte multe persoane care au afirmat ca starea lor de sanatate s-a imbunatatit de cand au renuntat la tigarile obisnuite. Totusi, acest lucru nu ar trebui sa ne faca sa folosim continuu tigari electronice, ci sa alegem cu atentie concentratia de nicotina si sa nu abuzam de aceste dispozitive.

Sunt preferate pentru ca pot fi folosite si in spatiile inchise. Fumatorii care nu au facut acest pas si au ramas la tigarile clasice trebuie sa iasa afara sau in spatiile special amenajate pentru fumat, iar acest lucru nu este de fiecare data o actiune comoda.

Stim cu totii cat de placut este sa te bucuri de o tigara, daca ai acest viciu, atunci cand servesti o cafea sau consumi o alta bautura intr-un pub sau restaurant. Acest lucru inca este posibil, dar doar folosind tigari electronice, cele clasice fiind interzise. Chiar si asa, este recomandat sa fii cat mai discret atunci cand vapezi si sa nu eliberezi vaporii spre persoanele din jurul tau care vor sa stea departe de acest viciu.

Iata 5 greseli pe care le fac incepatorii atunci cand folosesc pentru prima data o tigara electronica:

  • Nu folosesc suficient lichid – Vaperii cu experienta numesc aceasta actiune ca fiind inhalare pe uscat. Daca rezervorul nu detine suficient lichid, la utilizare vei simti usturime in gat.
  • Lichide cu o concentratie prea mare de nicotina – Daca folosesti vaporizatorul foarte des, este indicat sa folosesti un lichid mai slab
  • Cumpara cele mai ieftine dispozitive – Daca alegi tigari electronice doar dupa pretul lor este foarte posibil sa intri in posesia unor produse de proasta calitate.
  • Folosesc continuu tigara electronica – Este o placere sa vapezi, dar nu trebuie sa faci exces!
  • Nu isi curata corespunzator dispozitivul – Din cauza acestui motiv pot aparea o multime de probleme, dar si un gust schimbat al aburilor.