Categories Fără categorie

Dupa deces, trebuie actionat rapid

Apartinatorul stie ca dupa deces trebuie sa actioneze la timp, fiindca intarzierile sunt nepermise si pot genera disfunctii.

Imbalsamarea se impune sa fie facuta la timp si cu respectarea normelor legale. In afara trusei de îmbălsămare/tanatopraxie, firma de servicii funerare Bucuresti are de indeplinit multe obligatii.

In zilele caniculare de vara sau cand inhumarea se intarzie din motive bine intemeiate, imbalsamarea devine obligatorie.

Daca decesul a avut loc la domiciliu este traumatizant pentru apartinator sa stea cu trupul neinsufletit in casa zeci de ore.

Un  simplu apel dat chiar la miezul noptii de catre apartinator urgenteaza preluarea decedatului si pregatirea acestuia pentru inmormantare.

Specialistii de la firma de pompe funebre Bucuresti care preiau cazul pot veni in orice moment cu medicul specialist sa lase familiei si certificatul de constatare a decesului.

In cateva ore sunt rezolvate in acest fel doua etape importante ale pregatirii: preluarea decenta a trupului lipsit de viata si eliberarea certificatului de deces.

Uneori preluarea defunctului decurge in conditii extrem de grele: pe furtuna, de la etajele superioare ale unui bloc sau la ore imposibile.

Pentru toate acestea, specialistii acestei firme care isi desfasoara activitatea in Bucuresti de zeci de ani nu percep sporuri, nici preturi exagerat de mari, fiindca sunt alaturi de familia indurerata.

Empatia este asa de mare, incat firma accepta sa ofere un pachet de servicii complete gratuit, care vor fi decontate din ajutorul de inmormantare.

Ca totul sa decurga fara intarzieri, conform planificarii, pe site-ul agentiei se afla de la cel mai mic pana la cel mai mare obiect necesar inmormantarii.

Apartinatorii care solicita servicii funerare acestei firme vor fi multumiti pe deplin de zecile de modele de sicrie la preturi oneste pe care le pot alege dupa ce analizeaza atent fotografiile.

Sunt sicrie din lemn de brad, usoare, simple, dar si sicrie din lemn de fag sau de stejar, cu diferite decoratiuni, cu capac capitonat si lenjerii albe si fine.

Asadar, dupa alegerea sicriului, in sala autorizata a agentiei, defunctul este ingrijit cu maxima atentie de catre personalul calificat.

Asa trebuie sa decurga totul, fiindca apartinatorul nu s-ar putea vindeca niciodata de imaginile din timpul pregatirii trupului neinsufletit, daca acestea ar avea loc la domiciliu sau in prezenta sa.

El trebuie sa se intareasca sufleteste si sa astepte la capela, sa multumeasca tuturor celor care vin la priveghi si mai ales sa nu uite de pachetelele cu mancare.

In perioada de doliu nu se conduce masina, nu se iese in aglomeratie si apartinatorul nu trebuie sa se autoexpuna stresului pentru ca durerea ii este de ajuns.

Agentia Funerara Paul are in stoc diferite modele de candele: unele mai mici, altele mai mari, prosoape si batiste.

Sunt disponibile si coroanele funerare din flori naturale, aranjamente excelent lucrate, care rezista mai multe saptamani datorita suportului din burete umed.

Avand o firma de asemenea tinuta si valoarea alaturi, apartinatorul este sigur ca si locul de veci va arata perfect, iar in ziua in care este fixat nefericitul, dar necesarul eveniment, masina funerara stralucitor de curata va fi unde este nevoie de ea, iar comportamentul soferului va fi exemplar.