Categories Fără categorie

Descopera fotoliile ideale pentru orice living

Livingul este spatiul pe care fiecare dintre noi il asociem cu sentimentul de odihna si relaxare. Tocmai de aceea, pentru a putea atinge aceste stari, este nevoie de piese cat mai confortabile dar si placute din punct de vedere vizual, care sa contribuie la crearea unei atmosfere cat mai prielnice. In acest sens, in magazinele Expomob am conturat o gama foarte variata de fotolii pentru living, care sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte. Vezi oferta la fotolii pentru living!

Modern, estetic, confortabil

Ultimii ani au reprezentat cu adevarat un moment semnificativ in ceea ce priveste directia pe care au luat-o tendintele in materie de design interior. Minimalismul a revenit printre preferintele celor mai multi si astfel ca, se opteaza din ce in ce mai mult pentru obiecte de mobilier simple, dar de impact. Astfel ca, pe Expomob veti gasi atat variante de fotolii clasice, cat si fotolii moderne, in asa fel incat sa putem acoperi o gama cat mai larga de preferinte. Fie ca sunteti adeptul lucrurilor simple, din materiale naturale, intr-o sigura nuanta, fara modele excentrice, fie ca va place sa indrazniti si adoptati stiluri cu modele complexe, combinatii de texturi si nuante, in magazinul nostru veti gasi fara indoiala o varianta care sa se potriveasca perfect cu camera in care doriti sa il amplasati.

Confortul acestor piese este dat in principal de materialele din care sunt realizate dar si de modul in care au fost finisate. Astfel ca, majoritatea dispun de un schelet din material masiv precum lemnul sau otelul, care este insotit de saltele sau perne confectionate din cele mai moi materiale, precum fulgi de poliuretan sau fibra siliconica. De asemenea, exista variante care sunt prevazute cu arcuri sau cu sisteme de rabatare a spatarului care sa asigure cat mai multe variante in care acesta poate fi utilizat. Nu in ultimul rand, toate aceste componente sunt imbracate intr-un material calitativ, care variaza in functie de efectul pe care doriti sa il obtineti. Asadar, puteti opta pentru piele, stofa mata, satinata sau texturata, sau alte materiale expuse in etapa de configurare produs, de unde puteti selecta si dimensiunile sau alte detalii suplimentare. De asemenea, ne dorim sa imbinam utilul cu placutul si in acest sens propunem si variante de fotolii extensibile care sa poata servi cu brio drept pat pentru musafiri sau pentru chiar cei mici.

Cele mai bune preturi

Ne-am dorit ca produsele noastre sa fie accesibile pentru toti cei ce ne viziteaza site-ul si de aceea am stabilit preturi care sa se incadreze intr-un interval extrem de larg. Asadar, acestea pornesc de la pragul minim de 161 de lei si pot ajunge pana la 1.898 de lei pentru acele variante care dispun si de piese adiacente.