Categories Fără categorie

De ce să investești într-o geantă de calitate la un preț bun cu un cod reducere answear

Când vrei să cumperi o geantă care să reziste de-a lungul anilor, este important să-ți răspunzi la câteva întrebări înainte de achiziție. Nu te grăbi! Inspiră-te din aspectele care îți plac și de tendințele actuale și consultă cu atenție oferta answear, putând obține astfel și un cod reducere answear la prima comandă.

Iată câteva întrebări la care să răspunzi ca să faci o alegere înțeleaptă atunci când îți cumperi geantă!

De ce am nevoie cu adevărat? O folosesc pentru serviciu sau în weekend?

Îmi place să-mi schimb geantă sau o port mereu pe aceeași?

Am nevoie de compartimentare?

Ce genți mi-au plăcut și le-am purtat cel mai mult?

Sunt gata să investesc într-o geantă de calitate?

Cât timp vreau să-mi păstrez geanta?

Care este bugetul meu? Cât sunt dispus să dau? Este realist?

Construcția genții și materialele utilizate sunt de o mare importanță atunci când căutați o geantă care să reziste și să facă față elementelor din viața de zi cu zi.

Optarea pentru o geantă din piele naturală este optarea pentru calitate și durabilitate. Va arăta bine în timp și va deveni mai moale.

Finisajul unei genți este la fel de important că și calitatea pielii sale. Ce rost are investiția dacă geantă are cusăturile slabe și căptușelile sunt de calitate inferioară? Ceea ce ne dorim este o geantă care să fie robustă și care să ne ajute zi de zi. Și avem exact ce-ți trebuie! Ia un cod promoțional answear și alege o geantă din piele de calitate!

Criteriu important – silueta ta

Eșți scundă?

Alege o geantă nu prea lungă pentru a nu-ți mari și disproporționa silueta. În schimb, optează pentru o geantă de dimensiuni medii. Cele mici nu îți vor ascunde talia.

Evita gențile prea mari, supradimensionate, deoarece îți vor zdrobi silueta!

Ai șolduri proeminente?

Poartă o geantă mai înaltă pentru a evita accentuarea șoldurilor.

Evită o geantă prea mare sau una care cade direct pe șolduri, ceea ce aduce un plus de volum exact în zona pe care nu vrei să o scoți în evidență.

Eșți mai masivă în partea de sus?

Poartă geantă peste umăr și optează pentru o geantă mai lungă.

Evită gențile foarte scurte la umăr și la nivelul bustului, care vor adăuga volum părții superioare a corpului.

Eșți mai plinuță?

Este important să respecți proporțiile corpului tău cu o geantă nici prea mare, nici prea mică. Gențile cu imprimeuri îți vor structura silueta.

Evită gențile masive care îți vor „cântări” silueta.

Pentru o geantă pe care o vei folosi în fiecare zi, pariază pe culori mai neutre precum negru, alb, gri, bej. Se vor potrivi cu ușurință cu majoritatea ținutelor tale și vor trece prin ani cu ușurință. Atemporalitatea este aliatul tău!

Dacă doreșți să ai o geantă pentru mai multe ocazii speciale (ieșiri, weekenduri, nunți etc.) este întotdeauna potrivit să alegi o geantă colorată (ține cont de ținuta) sau o geantă în tonuri metalice (auriu și argintiu).

Pariază pe calitate, alege o geantă bună din selecția noastră, la un preț și mai bun cu un cod reducere answear. Cred că ți-am răspuns astfel la toate nedumeririle!