Cum sa postezi un anunt de success pe internet ?

In zilele noastre este foarte usor sa postezi un anunt pe un site cu anunturi gratuite din Romania precum IVU.RO insa este important ca acest anunt sa fie scris cat mai bine pentru a ajunge cat mai rapid la mai multi potentiali clienti.

Incepeti cu titlul anuntului si asigurati-va ca aveti un titul atractiv,simplu si la obiect, deoarece acesta este prima linie pe care un client o va citi si acesta trebuie sa ii atraga atentie.

Descrierea anuntului

In descrierea anuntului incercati sa oferiti cat mai multe detalii despre produsul sau serviciul dvs.Un client interest va fi si mai interestat de produsul dumneavoastra daca gaseste in descrierea acestuia cat mai multe detalii de care are nevoie inainte de a lua o decizie.

Imagini

Acesta este punctul culminant al anuntului.Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte,in online, asa si este.Includeti in anuntul dvs cat mai multe imagini.Pur si simplu faceti cateva poze si incati-le dar va recomandam sa nu copiati imagini de pe internet pentru a nu lasa o impresie proasta anuntului dvs !

Faceti cel putin 2 fotografii si folositi-le !
Pretul

Folositi un pret realist, apropiat de pretul pietei sau daca este posibil chiar si putin mai jos.

Cu totii dorim sa cumparam un produs la cel mai mic pret iar clientii au obiceiul de a compara preturile.Asigura-te ca produsul tau are cel mai bun pret pentru a avea un real success !

 

Spor in vanzari !