Categories Fără categorie

Ce noutati aduce aplicatia Mercedes me

Puteti obtine o experienta completa atunci cand aveti un Mercedes-Benz cu Mercedes me si iar condusul va deveni mai simplu si mai placut. Mercedes me este o platforma online care te conecteaza pe tine, proprietar Mercedes-Benz, la masina ta, oferindu-ti mai mult control asupra vehiculului tau.

Alegeti dintr-o gama larga de pachete, inclusiv Pachetul Confort, Pachetul Telecomanda, Pachetul Navigatie, Pachetul Urban Guard, Pachetul de incarcare si multe altele, fiecare oferind diferite functionalitati si beneficii pentru a se potrivi stilului de viata al fiecarui proprietar.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia, sa decideti care pachet este cel mai potrivit  si sa contactati cel mai apropiat dealer pentru a va conecta vehiculul. Nu doar vehiculele noi se pot conecta la Mercedes eu. Atunci cand cumparati un Mercedes de vanzare SH puteti folosi aceasta aplicatie. Proprietarii de modele care nu au inclus conectivitatea Mercedes me ca standard pot contacta reprezentantul local pentru o montare gratuita ce se va moderniza in viitor.

Mai jos, explicam tot ce ofera aceasta aplicatie:

Verificati oricand informatiile despre vehicul

Aplicatia Mercedes me va permite sa verificati toate functiile cheie ale Mercedesului in orice moment, oriunde v-ati afla. Verificati informatiile despre vehicul, cum ar fi presiunea in anvelope, nivelul combustibilului sau starea franelor. Utilizati climatizarea inainte de intrare pentru a incalzi masina  dimineata devreme si pentru a o raci in zilele toride de vara.

Putin ajutor in gasirea masinii parcate

La un moment dat, cu totii am ajuns la parcarea aeroportului sau a centrului comercial si am uitat complet unde am parcat. Cu Mercedes me Parked Vehicle Locator, nu este nicio problema. Puteti afisa o harta pe smartphone sau tableta care va va duce direct la masina.

Inchideti-va masina oriunde v-ati afla

Credeti ca ati uitat sa incuiati masina? Veti primi o notificare pe smartphone pentru a va anunta. Cu Blocarea masinii de la distanta, puteti apoi sa blocati si sa deblocati masina cu o singura atingere.

Trimiteti destinatiile direct catre masina

Functia Trimitere catre masina va permite sa trimiteti destinatii direct catre sistemul  de navigatie Mercedes-Benz, astfel incat sa fiti sigur ca va aflati pe traseul cel mai scurt, cel mai rapid sau cel mai pitoresc.

Vehicule electrice – plata simpla pentru incarcare

Faceti plata pentru incarcare fara efort. Folositi cardul  Mercedes pentru a plati si veti fi  notificat cand masina este incarcata. O aplicatie, o plata inregistrata si un extras de facturare detaliat, toate sunt accesibile pe Mercedes me, astfel incat sa va puteti urmari cheltuielile.

Primiti informatii despre trafic in timp real

Indiferent daca ergeti in strainatate sau incercati sa evitati traficul in orele de varf in drum spre casa, functia Live Traffic Information va ofera acces la informatii actualizate in mod constant despre ambuteiajele, vitezele medii si traficul stop-and-go pentru a mentine timpul de calatorie la minimum.

Asistenta de urgenta atunci cand aveti cea mai mare nevoie

Cand un airbag este declansat intr-un accident, modulul de comunicare al vehiculului  va conecteaza automat la centrul de raspuns la urgenta Mercedes-Benz si transmite informatii despre locatia si starea exacta a masinii dumneavoastra. In caz de urgenta, masurile de salvare necesare pot fi initiate imediat.

Parcare la distanta prin apasarea unui buton

Parcarea nu este cel mai fericit moment din viata soferilor, mai ales in spatiile inguste, cand fiecare centimetru conteaza. Cu ajutorul asistentei la parcare de la distanta, puteti  iesi din masina si sa controlati comod manevra de parcare din afara masinii folosind aplicatia de pe smartphone. Intampinati probleme la localizarea unui loc de parcare? Aplicatia va recunoaste spatiile disponibile pe masura ce treceti cu masina pe langa ele.