Categories News

Care sunt tablourile tale preferate?

Mai este foarte putin timp iar Craciunul se aproprie cu pasi repezi si te-ai gandit la un cadou mai special pentru persoana indragita! O idee care te-ar putea ajuta este achizitionarea unui tablou iar tu nu vei da gres .

Poti opta pentru diferite tipuri, de exemplu, tablouri canvas personalizate sunt cele mai ideale tablouri pentru cadouri, deoarece poti sa construiesti modelul pe care tu ti-l doresti iar astfel,  surprinzi persoana indragita intr-un mod cat mai placut.

Tablourile canvas au devenit printre cele mai accesibile si bune datorita diverselor variante clasice si moderne pe care poti sa le achizitionezi .

Iata cateva dintre optiunile tale pentru un tablou ideal :

Model canvas orizontal si vertical. Cele mai recunoscute tablouri canvas sunt cele dreptunghiulare orizontale si verticale. Aceste piese de arta pot avea marimea pe care tu o vrei, si pot fi amplasate in orice zona a unei camere. Totodata, aceste obiecte de arta pot sa capteze privirea si sa infrumuseteze decorul prin forma si imagine. O imagine alungita precum cea din tabloul vertical iti va da impresia de o incapere mai inalta. O fotografie orizontala va aduce punctul central al camerei in spatiul respectiv.

Modelul canvas patrat. Astfel de model este ideal pentru tablourile clasice si moderne. Daca doresti, poti sa inramezi tabloul si sa obtii o completare mai clasica. Intotdeauna cand alegi imaginea,  asigura-te ca este potrivita penru zona in care vrei sa il asezi!

Model multicanvas. Aceste tipuri de tablouri au devenit foarte accesibile si populare si au diverse moduri de realizare . Astfel, poti sa achizitionezi 3 bucati , imagine alcatuita din 4, din 5 bucati sau din 6 tablouri . Acestea pot sa aiba aceeasi marime sau sa difere. De regula , poti introduce o imagine de dimensiune  mai mare in centrul gruparii de tablouri. Acestea se imbina perfect de la primul pana la ultimul si iti ofera o imagine spectaculoasa.

Modelul Windows este o diversitate de tablouri multicanvas. Acest tip cuprinde mai multe tablouri care are acceasi dimensiune. Atunci cand sunt amplasate unul langa celalalt, tablourile canvas iti dau senzatia ca privesti printr-o fereastra.

Sunt cele mai ideale pentru a pune diverse imagini reprezentative precum : natura, cladiri, peisaje urbane etc. De asemenea, poti sa te gandesti la o imagine precum: rasaritul , apusul sau  cadrul  unui oras renumit.

Modelul canvas zoom . Este special si majoritatea opteaza pentru un astfel de tablou. Acest model pune in centru o reprezentare marita a unui grup de tablouri cu dimensiuni mici .

De fiecare data cand vrei sa alegi un obiect de arta, analizeaza cat mai in detaliu  culoarea, dimensiunea, materialul din care este realizat, pretul. Daca esti nesigur si consideri ca nu esti in masura sa alegi obiectul ideal te poti inspira cu siguranta de pe site-urile online sau poti apela cu incredeere la designerii al acestor opere de arta.

Asadar, tablourile canvas sunt cele mai potrivite piese de arta, indiferent ca vrei sa faci un cadou sau pur si simplu vrei sa iti decorezi casa cu stil,  alege cu incredere aceste modele de tablouri si nu vei fi dezamagit!