Categories Fără categorie

Caracteristicile pe care trebuie sa le aiba cantarul electronic din magazinul tau

Daca planul tau este acela de a-ti deschide un magazin care sa comercializeze produse alimentare sau alte produse care necesita cantarire, trebuie sa stii ca ai nevoie de echipamente specializate care sa te ajute sa iti desfasori activitatea. Este vorba despre solutii prin care sa poti oferi transparenta si precizie. Aceste calitati sunt apreciate de catre orice client, astfel te vor ajuta sa imbunatatesti imaginea afacerii tale si sa atragi si mai multi clienti.

Pentru ca aceste beneficii sa fie posibile si accesibile este important sa investesti in solutii de calitate, iar unele foarte importante sunt modelele de cantare electronice pe care le-ai putea utiliza. Pentru a da randamentul scontat, trebuie sa alegi modele performante. Aceasta caracteristica a unui cantar este influentata de anumite proprietati care il definesc. In acest articol vei putea descoperi care sunt acestea, dar si de unde poti cumpara un cantar de calitate pentru magazinul tau.

Cantare electronice – ce caracteristici trebuie sa prezinte

Cantarul este, prin definitie, un echipament prin intermediul caruia se determina masa unui obiect. La nivelul unui magazin, cantarul are rolul de a le oferi clientilor informatii despre cantitatea de produs pe care planuiesc sa o achizitioneze. Totodata, vanzatorul se poate asigura ca le vinde acestora marfuri in cantitatea pe care au solicitat-o. Poate fi vorba despre produse precum carnuri, legume, fructe sau nuci, dar si produse nealimentare.

Afisajul cantarului electronic trebuie sa fie unul bidirectional, adica valorile indicate sa poata fi observate atat din perspectiva vanzatorului, cat si din perspectiva clientului. Acest lucru va permite clientilor sa poata verifica pe cont propriu daca informatiile prezentate de catre vanzator sunt corecte. Totodata, vanzatorul se va putea asigura ca ofera produsele in cantitatea solicitata. Cantarele moderne dispun de afisaje cu ecrane LCD care sunt iluminate din interior.

Designul conteaza si el, pentru ca trebuie sa alegi cantare electronice care sa fie suficient de “incapatoare“ pentru toate produsele pe care le comercializeaza magazinul tau in regim vrac. In acest sens, este necesar sa verifici si capacitatea cantarului. Daca vinzi carne, legume sau fructe, cantarele cu capacitate maxima de 15 kg sunt mai mult decat suficiente. Modelele performante au, pe langa capacitate buna si un design compact.

Rezistenta la temperaturi scazute este un alt criteriu de care trebuie sa tii cont, deoarece cantarele trebuie sa isi pastreze functiile chiar si in conditii neprielnice. De asemenea, ar putea fi necesar sa cantaresti produse foarte reci, asa cum sunt carnurile sau lactate de la frigider. Un cantar electronic bun are temperatura de operare in intervalul -10 – +40 de grade Celsius.

Functiile suplimentare de care trebuie sa dispuna cantarul nu sunt nici ele de neglijat. Daca ai un magazin dotat cu casa de marcat moderna, cu cititor de cod de bare, alege un cantar cu functie de etichetare. Acesta va imprima in mod automat eticheta necesara scanarii la casa si va accelera in mod semnificativ procesul de vanzare.

Acestea sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa te asiguri ca le indeplineste cantarul folosit in cadrul afacerii tale. Intra pe TehnicaFiscala.ro si cumpara cantare electronice moderne, la preturi foarte avantajoase!