Categories Fără categorie

Bocancii- cea mai potrivita incaltaminte pentru drumetii

Daca alegi sa cumperi bocanzi, indiferent daca vorbim despre bocanci dama sau bocanci barbati va trebui sa tii cont de mai multe aspecte. Cea mai comuna utilizare a bocancilor este pentru drumetii, dar ii poti folosi in orice mod chiar si atunci cand trebuie sa mergi la munca sau atunci cand ai nevoie de conditii speciale pentru picioarele tale. Iti recomandam sa iei in calcul faptul ca bocancii tai ar trebui sa fie de foarte buna calitate daca vrei sa te ajute si sa iti fie de folos in scopurile in care vrei sa ii utilizari.

Cele mai importante avantaje ale bocancilor

Picioarele uscate, indiferent de ce si, in functie de tehnologie, model, producator si conditiile externe, de asemenea, respirabilitatea foarte buna, toate aceste lucruri sunt induse de catre bocanci barbati. Acest lucru asigura un climat placut picioarelor, reduce transpiratia si, in general, sunt perfecti pentru excursionisti. Cu toate acestea, expertii in materiale din intreaga lume sunt de acord ca bocancii vor atinge in cele din urma limitele in ceea ce priveste respirabilitatea. Mai ales cand este cald afara, membrana microporoasa nu mai poate transporta umiditatea din interiorul pantofului si in exterior.

Bocancii ofera o protectie excelenta impotriva intemperiilor si se adapteaza foarte bine la piciorul purtatorului. Acesta este, de asemenea, principalul avantaj al bocancilor. Acestia sunt de obicei mai confortabili de purtat de-a lungul anilor, au un bun transport al umezelii spre exterior si un climat placut la picioare. Acest lucru este deosebit de important pentru excursionistii care transpira mult pe picioare.

In ceea ce priveste echilibrul, exista motive intemeiate ca astazi se pot gasi bocanci cu materiale sintetice  si cu membrane tesute in magazinele sport. Pentru multi cumparatori, avantajele depasesc dezavantajele, iar bocancii pot fi folositi in majoritatea zonelor si in majoritatea plimbarilor. Mai ales atunci cand este deosebit de rece sau umed afara, bocancii isi arata punctele forte si impiedica patrunderea umezelii in pantof. Si astfel, in aceste conditii, ei reduc si formarea de bataturi pe picioare, deoarece pielea umeda este mai moale.

Avantajele bocancilor de calitate sunt urmatoarele:

  1. Protectie impotriva intemperiilor
  2. Fara penetrare a umezelii (impermeabil)
  3. Uscare rapida
  4. Cel mai bun climat de picior posibil in conditii de racire si umezeala
  5. Confortabil, se conformeaza mai bine piciorului
  6. Climat bun pentru picioare datorita respirabilitatii ridicate
  7. Performanta mai buna decat alta incaltaminte la temperaturi exterioare calde
  8. Durata lunga de depozitare cu ingrijire adecvata (daunele pot fi de obicei reparate)

Soarele de primavara asigura temperaturi de doua cifre in timpul zilei, dar dimineata si dupa apusul soarelui este inca destul de frig. Bocancii sunt cea mai buna incaltaminte in momentul acela. Se potrivesc perfect atat cu o geaca, cat si cu o rochie de vara. Picioarele raman frumoase si calde in pantofii inchisi la temperaturi scazute, iar vara, picioarele nu transpira la fel de repede ca in cizme.

Spre deosebire de cizme, bacancii se termina direct deasupra gleznei. Bocancii pot arata foarte diferit: cu sireturi, fermoare sau pur si simplu fara nici o incuietoare.

Alege bocancii tinand cont de mai multe aspecte care sa ii faca potriviti pentru tinutele pe care le porti. Daca alegi bocancii in mod corect, va trebui sa iei in calcul si hainele pe care le porti in mod normal pentru ca doar asa vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate. Bocancii pe care ii porti trebuie sa te avantajeze si sa iti scoata tinutele in evidenta, iar daca incep sa te incurce practic nu iti vor fi de niciun folos. Cumpara bocanci de calitate si vei descoperi cat de simplu este sa ii porti mereu.