Categories Fără categorie

Beneficii de a te caza in regim hotelier fata de un hotel

Atunci cand sunteti intr-o calatorie, poate fi tentant sa stati la hotel in fiecare noapte. Dar este aceasta cu adevarat cea mai buna optiune pentru dumneavoastra?

Exista o multime de motive pentru care cazarea la hotel poate fi o idee proasta. In primul rand, hotelurile sunt scumpe. In al doilea rand, de multe ori nu sunt la fel de confortabile ca si cum ai sta intr-un hostel sau Airbnb. Si in al treilea rand, de multe ori aveti mai putin control asupra mediului in care va aflati.

O cazare in regim hotelier in Bucuresti poate rezolva toate aceste probleme. Puteti economisi bani daca stati intr-un astfel de loc, la preturi accesibile si veti avea mai mult control asupra mediului in care va aflati. De asemenea, puteti ajunge sa cunoasteti oamenii care locuiesc in acel oras, ceea ce va poate face calatoria mai placuta.

Asadar, care este cea mai buna optiune pentru tine? Depinde de obiectivele tale pentru calatoria ta. Daca sunteti in cautarea unui sejur confortabil si accesibil, cazarea la un hotel s-ar putea sa nu fie cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Daca, pe de alta parte, doriti sa cunoasteti oamenii care locuiesc in orasul sau localitatea dumneavoastra, cazarea intr-un regim hotelier de la mrg.apartments poate fi cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Dar, uitati si care sunt avantajele:

Self catering

Un mod in care un regim hotelier ajuta in economisirea banilor este oferirea de facilitati de bucatarie complet echipate pentru a permite self-catering-ul. Avand optiunea de a pregati mesele la cazare poate oferi economii semnificative in comparatie cu un hotel – unde oaspetii nu vor avea de ales decat sa plateasca pentru a lua masa de fiecare data. Un alt avantaj este ca detinerea facilitatilor bucatariei ofera mai multe optiuni pentru catering – mai multi urmeaza planuri de nutritie sau diete specializate astazi decat oricand, a putea gati intr-un apartament inseamna ca aceasta calatorie nu trebuie sa implice obiceiurile proaste obisnuite asociate cu alimentatia in vacanta.  In cele din urma, pentru cei care poate calatoresc in interes de afaceri, posibilitatea de a pregati rapid mesele economiseste o cantitate enorma de timp, deoarece nu vor fi nevoiti sa vaneze un restaurant sau o cafenea.

Confidentialitate

Multi oameni pun mare pret pe intimitate – fie ca sunt in vacanta sau calatoresc pentru afaceri, a avea un spatiu exclusivist poate face cu adevarat diferenta intr-o calatorie. Desigur, o camera de hotel va fi privata, totusi alte zone, cum ar fi barul sau cafeneaua si receptia pot deveni agitate pe masura ce alti oaspeti sosesc, fac check-out sau folosesc facilitatile. Un regim hotelier ofera un spatiu complet auto-inchis, inclusiv zone private de luat masa, de living si acces privat. Acest lucru inseamna ca oaspetii nu vor fi deranjati de ceilalti in timpul sederii acolo si vor avea o multime de spatiu in care sa se relaxeze in pace si liniste.

Confort

Atunci cand rezervati cazare, fie ca este vorba de o calatorie de afaceri sau de vacanta, confortul este primordial. Acesta este un alt domeniu in care hotelurile pur si simplu nu pot concura cu cazarea privata – mai ales pe termen lung. Apartamentele de acasa sunt complet mobilate, cu tot ce au nevoie oaspetii pentru a se bucura de sederea in lux, inclusiv mobilier elegant, divertisment si accesorii moderne pentru baie. De asemenea, ofera spatiu de locuit suplimentar in comparatie cu un hotel, ceea ce inseamna ca oaspetii se pot relaxa intr-un mediu familiar, fara a fi limitati intr-o singura camera.