Categories Fără categorie

Atunci cand vine vorba despre nivelul de confort

Asemanari si deosebiri intre diverse tipuri de cabine dus

Atunci cand vine vorba despre nivelul de confort pe care doresti sa il creezi in baia ta trebuie sa te asiguri ca alegi cele mai potrivite obiecte sanitare. De asemenea, trebuie sa alegi totul astfel incat sa iti optimizezi spatiul si sa aiba la final aspectul estetic dorit.

Cu siguranta, tuturor ne surade ideea de a avea o cada de dimensiuni generoase in baie in care sa ne relaxam si sa uitam de toate grijile de peste zi. Dar, in anumite situatii o cabina de dus poate sa fie o solutie mult mai practica.

Cum trebuie sa alegi cabine de dus?

Majoritatea bailor din blocurile vechi au dimensiuni standard, care nu permit sa instalezi cazi de baie cu dimensiuni generoase iar in acest caz, cu siguranta cabinele de dus sunt mult mai avantajoase. Lipsa de spatiu inclina in favoarea lor, motiv pentru care trebuie sa alegi un model potrivit pentru baia ta.

Inainte de a alege dintre toate modelele de cabined dus disponibile pe piata, trebuie sa calculezi foarte bine dimensiunile  inainte de a plasa o comanda. De asemenea, datorita unui ritm de viata alert, multe persoane prefera sa faca un dus rapid inainte de a-si incepe activitatile din fiecare zi. Alegand cabine de dus vei reusi sa economisesti apa si vei observa ca si cheltuielile tale s-au redus in mod considerabil. In comparatie cu o cada, o cabina de dus este mult mai usor si rapid de curatat, ceea ce iti va usura foarte mult misiunea de a mentine totul cat mai curat.

Atunci cand alegi o cabina de dus nu doar disponibilitatea de spatiu este importanta ci si stilul ales. Vei putea gasi pe piata mai multe tipuri de cabine de dus din care sa alegi iar fiecare vine impreuna cu propriul set de avantaje.

Tipuri de cabine de dus

Un prim model despre care putem sa vorbim sunt cabinele de dus culisante care au o raza de deschidere destul de mica. Acest model de cabine de dus ofera avantajul de a putea sa optimizezi intreg spatiul. De asemenea, sunt disponibile in configuratii variate cum ar fi sticla clara tratata anticalcar, ultraclara, colorata in masa sau din oglinda securizata.

Cei care sunt in cautarea unei solutii moderne pot sa opteze pentru cabine de dus tip paravan fix. Acest model este foarte usor de instalat si foloseste numai doi pereti ai camerei pentru doua din laturile cabinei. Din considerente estetice, designerii recomanda ca acest tip de cabine dus sa fie instalate in coltul baii.

Un alt model care se poate alege pentru a crea un spatiu modern si aerisit este sa alegi cabine de dus batante. Acesta este special conceput pentru spatii cu umiditate crescuta avand toate elementele si imbinarile tratate impotriva acestui inconvenient.

Toate modelele de cabined us despre care am vorbit se instaleaza foarte usor si sunt practice, estetice si functionale, practic cele trei calitati de care ai nevoie in baia ta. Indiferent de marimea spatiului vei putea obtine un stil modern care te imbie la relaxare.