Categories Fără categorie

Astrid Shop iti asigura cele mai speciale tinute

Esti in sfarsit mireasa. Toate detaliile sunt puse la punct, de la locatie, pana la costumul sotului, iar nunta se anunta a fi un real succes. Dar de rochia pentru cununie te-ai ocupat? Nu iti face griji si nu intra in panica, pentru ca Astrid Shop iti vine in ajutor. Iti vei putea comanda cel mai potrivit model, chiar daca te afli pe ultima suta de metri, si sa arati impecabil, fara ca cineva sa isi dea seama ca poate ai intampinat anumite probleme. Vezi colectia de rochii pentru cununia civila direct pe site si alege-o pe cea care te reprezinta cel mai bine pentru marele eveniment!

Alege dintre zecile de modele pe care le ai la dispozitie

Pentru ca ne dorim sa arati si sa te simti impecabil intr-una dintre cele mai importante zile din viata ta, iti oferim posibilitatea sa navighezi printre nenumarate rochii distincte. In acest mod, garantat vei gasi cel putin una care sa iti satisfaca cerintele practice si estetice. Daca iti doresti o rochie lunga, extravaganta, cu detalii distinctive multiple, care cu siguranta sa atraga toate privirile, Adriena, Tea sau Carol sunt cu siguranta ceea ce cauti.

Pe de alta parte, daca esti adepta unui stil minimalist si rafinat, poti opta pentru un croi clasic, care urmeaza linia corpului si care iti scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Emma este o rochie dreapta, midi, cu un umar gol, potrivita pentru orice domnisoara care vrea sa arate deosebit fara sa exagereze. In materie de rochii scurte si fluide, exista mai multe optiuni catre te poti orienta fara probleme; Lola, Fenicia sau Casilda fiind unele dintre ele. Daca totusi iti doresti o rochie lunga, care sa se incadreze acestei descrieri, Ariel este definitia elegantei, atat prin forma, cat si structura, sau chiar culoare.

Indrazneste sa porti culoare

Tu esti cel mai important personaj din ecuatia acestui eveniment si tocmai de aceea trebuie sa te simti si sa arati cat mai bine posibil. Da-ti voie sa faci cele ai spectaculoase alegeri in ceea ce priveste aspectul tau in aceasta zi. Nu te limita la clasicul alb. Straluceste la propriu, radiaza in culori vibrate precum verdele smarald sau albastrul regal.

Comanda-ti chiar acum rochia perfecta

Daca nu esti suficient de aproape pentru a ne vizita atelierul din Cluj, poti plasa fara probleme o comanda, iar noi iti vom livra cea mai speciala piesa intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa poti lasa grijile si stresul deoparte si sa te poti bucura la maxim de tot ce are aceasta zi mai frumos de oferit. Fa din cununia ta cel mai interesant eveniment, lasa traditiile pentru nunta si da-ti frau creativitatii si imaginatiei in cea mai deosebita rochie marca Astrid Shop.