Categories News

Aparatul de apa, noul „coleg” de la birou pe care toata lumea il apreciaza!

Intr-un mediu de lucru mai mult sau mai putin agitat si stresant, sanatatea si bunastarea angajatilor sunt de o importanta cruciala. Un aspect adesea neglijat, dar care poate aduce o schimbare semnificativa in calitatea vietii de la birou, este accesul la apa proaspata si curata. Instalarea unui aparat de apa in birou poate avea beneficii remarcabile asupra angajatilor si a mediului de lucru, in ansamblu.

Hidratare si revitalizare

Un aparat de apa de la H2On.ro in birou reprezinta o oaza pentru angajatii aflati in cautarea hidratarii. Intr-o zi aglomerata, este usor sa neglijezi sa bei o cantitate suficienta de apa. Cu toate acestea, accesul usor la apa proaspata incurajeaza angajatii sa-si satisfaca nevoile de hidratare, mentinandu-si astfel energia si concentrarea pe parcursul intregii zile.

Pauze productive

Ridicarea de pe scaun si luarea unor scurte pauze sunt esentiale pentru a-ti mentine nivelul de energie si a preveni oboseala. Aparatul de apa devine un punct de atractie in birou, unde angajatii pot lua o pauza binemeritata, pot socializa cu colegii si se pot intoarce la lucru, cu o minte mai… limpede si cu mai multa energie.

Socializare si crearea de legaturi

Acest dispozitiv poate reprezenta si un factor de socializare. In jurul aparatului de apa, angajatii se aduna pentru a se hidrata, dar si pentru a socializa. Conversatiile informale dintre colegi pot conduce la crearea de legaturi mai stranse si la construirea unui mediu de lucru mai prietenos si care predispune la colaborare.

Imbunatatirea conditiei fizice

Sa stai asezat pe scaunul de birou ore in sir poate avea un impact negativ asupra sanatatii tale fizice. Aparatul de apa ofera o oportunitate excelenta pentru a face cativa pasi si a-ti intinde picioarele. Fiecare mic gest conteaza in ceea ce priveste imbunatatirea circulatiei si a posturii tale.

Fara deseuri de plastic

Un alt aspect important este reprezentat de reducerea deseurilor din plastic. Achizitionarea unui dozator cu bidoane de 11L sau 19L elimina nevoia sticlelor de apa de unica folosinta, faimoasele PET-uri, contribuind astfel la conservarea mediului si la o abordare mai sustenabila in ceea ce priveste consumul de plastic.

In concluzie, un dozator de apa devine mai mult decat un simplu dispozitiv in birou – el poate fi privit drept un „coleg” apreciat de toata lumea, care aduce cu sine beneficii semnificative. De la facilitarea hidratarii la crearea unui mediu mai social si mai activ, impactul sau se resimte in toate aspectele vietii de birou. In acest fel, instalarea unui aparat de apa nu contribuie doar la bunastarea angajatilor, ci si la atmosfera generala din birou.

Intrebari frecvente

Q: Este apa oferita de dozator una sigura pentru baut?

A: Da, H2On livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, in anii 2019, 2020, 2021, 2022 si 2023);

Q: Ce temperatura are apa din dozator?

A: Multe aparate ofera atat apa rece, cat si apa fierbinte (pentru prepararea de bauturi calde), dar si la temperatura camerei, adaptandu-se preferintelor fiecarui angajat;

Q: Cum se intretine dozatorul?

A: Intretinerea implica igienizarea trimestriala (prin procesul de ozonizare), dar si o curatare completa anuala (ozonizare, decalcifiere, dezinfectare bacteriologica);

Q: Cat de mult spatiu ocupa un aparat de apa?

A: Aceste aparate sunt disponibile in diferite dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca oricarui spatiu disponibil in birou;

Q: Este instalarea unui asemenea echipament complicata?

A: Instalarea poate fi realizata rapid de catre specialisti si nu implica niciun efort din partea angajatilor;

Q: Care sunt avantajele sociale ale unui dozator de apa in birou?

A: Aparatul devine un punct de intalnire, unde angajatii pot socializa, pot lua pauze si pot schimba impresii, intr-un mod informal.