Categories Fără categorie

Alege sa schimbi display-ul la iPhone 7, 7 Plus la Prestige GSM

In momentul in care telefonul tau nu mai arata asa ca prima data, fiind nevoie sa ii schimbi display-ul, te poti gandi cat de costisitor va fi si deja iei in calcul varianta de a-l schimba. Totusi, daca veti apela la serviciile Prestige GSM, nu trebuie sa va mai ganditi la aceasta varianta, pentru ca oferim servicii de schimbare display iPhone 7, 7 plus, adica inclusiv pentru telefoane de ultima generatie. Fiecare dintre noi a trecut macar o data printr-o astfel de experienta, motiv pentru care, in situatia in care va confruntati cu o situatie similara, puteti sa schimbati display iPhone 7, 7 plus la preturi decente numai la Prestige GSM. Ne gasiti in Bucuresti sau pe pagina noastre web prestigegsm.ro, acolo unde puteti consulta ofertele noastre pentru toate serviciile pe care vi le oferim.

Ai scapat telefonul sau l-ai lasat sa cada din greseala? Ecranul crapat sau scapat in apa? Indiferent ce reparatie ai avea nevoie, la Prestige GSM gasim rezolvarea pentru telefonul tau. Puteti opta pentru trimiterea telefonului catre service-ul nostru sau puteti sa il aduceti chiar dumneavoastra la adresa noastra. Telefonul mobil va fi reparat la fata locului sau in decurs de cateva zile, in functie de gravitatea problemei.  cat mai repede posibil la o rata fixa, atata timp cat este posibila repararea. Mai mult decat atat, oferim cotatii instant pentru a va ajuta sa va faceti o idee despre cat costa serviciile noastre de reparatii. Spuneti-ne pur si simplu care este dispozitivul pe care il detineti, serviciul de reparatii de care are nevoie, iar noi ne vom ocupa de el!

Nu trebuie sa va faceti griji, daca nu sunteti sigur de ce este in neregula cu dispozitivul pe care il detineti, pentru ca puteti utiliza serviciile noastre de diagnosticare pe care vi le oferim in orice moment. Totodata, pentru a va asigura de calitatea serviciilor noastre atunci cand vine vorba despre schimbare display iPhone 7, 7 plus, va oferim si o garantie pentru reparatia pe care am realizat-o, aceea de schimbare display. Cat despre durata si pretul inlocuirii touch screen-ului pentru iPhone 7, 7 Plus, acestea sunt extrem de rezonabile ca timp de asteptare, dar si ca pret. Tarifele pentru inlocuirea display-ului la iPhone 7 sunt competitive, insa le puteti descoperi la inceputul paginii cu usurinta. Utilizeaza formularul din partea dreapta pentru a te programa in service si pentru a repara in timp record telefonul tau. Te vom suna in cel mai scurt timp posibil pentru a confirma programarea ta si vom stabili toate detaliile pentru a eficientiza timpii. La Prestige GSM totul se repara repede si eficient, asa incat tu sa scapi de indata si de grija aceasta!