Categories Fără categorie

Ai nevoie de capace roti? De avut in vedere cand le alegi!

Desi indeplinesc un rol destul de important in alcatuirea automobilelor, capacele pentru roti sunt subestimate de multe persoane. Realitatea este insa ca acestea sunt accesorii care pot sa faca o diferenta majora cand vine vorba de functionalitatea vehiculului, respectiv de utilitatea acestuia. Daca interesul tau este sa iti pastrezi masina intr-o conditie excelenta pentru mult timp, este esential sa ai in vedere o serie de masuri pe care sa le pui in mod adecvat in practica.

Capacele pentru roti, o investitie de luat in calcul

Atunci cand pornesti in cautarea unor capace roti pentru masina ta, este bine sa ai mereu in vedere rolul pe care acestea il indeplinesc. Practic ele protejeaza jantele, dar si alte componente ale rotilor precum sistemul de franare. Bineinteles, acestea aduc si un aport insemnat pe partea de estetica. Sunt o cale sigura de a asigura un aspect mai atractiv al masinii.

Mai sus sunt mentionate doua dintre argumentele cele mai tari cand ai indoieli asupra unei astfel de achizitii. Vorbim totusi despre o suma de bani, care trebuie sa se converteasca in investitie si nu intr-o simpla cheltuiala inutila. Asta inseamna ca ai nevoie de o sursa de incredere de unde sa le cumperi. Pentru ca mediul online este primul loc in care cei mai multi cauta, recomandarea mea este Tuning-car.ro. Te poti orienta pe site dupa modelul si dimensiunea potrivita. Cert este ca reprezinta o alegere care iti ofera echilibrul de care ai nevoie intre calitate si pret.

Iata de altfel si care sunt sfaturile specialistilor vizavi de o astfel de alegere.

Ai in vedere materialele din care sunt confectionate capacele!

Atunci cand sunt facute din materiale rezistente, te vei bucura atat de durabilitate, cat si de un aspect frumos al acestora pentru un timp indelungat. Interesul tau este sa investesti intr-un set de capace care sunt rezistente si la apa, dar si la zgarieturi si lovituri. In orice caz, iti poti raporta alegerea la bugetul pe care esti dispus sa il investesti. Ideal este aluminiul sau otelul, insa nici plasticul nu este o alegere pe care sa o treci cu vederea.

Tine cont de marimea necesara rotilor!

Intotdeauna trebuie sa te raportezi la modelul masinii, respectiv la dimensiunile pe care rotile din dotarea acesteia le are. Astfel vei putea alege si capacele cele mai potrivite. Cand acestea sunt in marimea adecvata, rotile vor beneficia de protectie completa si de o estetica pe masura. Descopera pe tuning-car.ro capace cu dimensiuni incepand de la 14 inch.

Raporteaza-te la tipul de fixare!

Bineinteles, este bine sa ai in vedere si acest aspect. In principiu capacele sunt cu fixare prin surub sau cu fixare prin cleme. Aceasta din urma varianta este mai simpla si corespunde capacelor confectionate din materiale mai usoare, ca plasticul. Montarea este floare la ureche si nu ai nevoie de unelte speciale pentru a o realiza.

Si alte aspecte trebuie avute in vedere cand faci o asemenea achizitie. Nici pretul aferent produsului nu trebuie trecut cu vederea. Descopera modelul potrivit  de capace pentru masina ta pe tuning-car.ro.