Categories News

4 sfaturi de care sa tii cont inainte de a cumpara un vestiar metalic pentru sala

Urmeaza sa-ti deschizi curand o sala de fitness? Desi te-ar putea tenta ideea sa alegi mobilierul din lemn sau din plastic pentru pretul disponibil, un vestiar metalic are finisajele mai calitative si prezinta un grad de rezistenta mai mare.

Cu ajutorul acestuia, clientii isi pot depozita echipamentul de schimb si obiectele personale intr-un mediu sigur. Totusi, nu orice model este potrivit pentru domeniul sportiv. Iata 4 sfaturi de care sa tii cont inainte de a face aceasta achizitie!

1. Alege un model casetat

Intr-o sala pot veni zeci de persoane zilnic. Drept urmare, mobilierul utilizat trebuie sa fie unul compartimentat. Opteaza pentru un vestiar care sa aiba 20 de usi! Acesta are dimensiunile de 1200x500x1800 mm si este disponibil in mai multe culori. Structura sa exterioara este realizata din tabla de otel profilata si are grosimea de 0,6 mm. Protectia anticoroziune din plastic pentru picioare impiedica formarea ruginii si te ajuta sa accesezi zona mai usor.

La cerere, se pot atasa si alte dotari suplimentare. Spre exemplu, poti adauga un separator in interior de tip curat/murdar si suportii pentru agatat haina din plastic. Vrei alta optiune? Alege un vestiar metalic Viamond.ro cu inchidere dedicata!

Acesta are 30 de compartimente, iar dimensiunile sale sunt de 1200x500x1800 mm. Un asemenea model este de culoare gri si contine nervuri longitudinale amplasate pe laterale pentru o rigidizare sporita. Produsul este certificat UNI 8901:1986, ceea ce inseamna ca prezinta un nivel de rezistenta ridicat la inchiderea usilor.

2. Asigura-te ca dispui de fante de aerisire

Atunci cand vremea de afara este neplacuta, unele haine amplasate intr-un vestiar metalic pot ramane ude. Acest lucru duce, insa, la formarea bacteriilor, deoarece spatiul este calduros si inchis. Din fericire, poti preveni acest proces daca exista fante de aerisire in acoperis. Acestea permit circulatia optima a aerului si asigura un nivel de ventilatie corespunzator. In cazul in care iti doresti mai multa protectie, unele vestiare sunt dotate si cu gauri de ventilatie in partea superioara si cea inferioara.

3. Tine cont de sistemul de inchidere

Securitatea este un criteriu important intr-o sala, deoarece unii clienti pot fura din bunurile personale ale celorlalti. De aceea, inainte de a cumpara mobilierul, este necesar sa tii cont de sistemul de inchidere. In general, acesta este cel cu cheie dubla si exista o gaura suplimentara pentru lacat. Se pot atasa, insa, si alte masuri de protectie, cum ar fi manerul din metal blocabil.

4. Verifica daca exista bancuta

Persoanele active fizic isi doresc sa stea jos in momentul in care schimba echipamentul. Asadar, poti alege un vestiar metalic prevazut cu o bancuta din metal sau din blat laminat, care sa aiba dimensiunile de 2200x1175x700 mm si 8 usi. La acest model se poate atasa un amortizor pentru sunet, ce reduce din zgomotul cauzat de inchiderea si deschiderea compartimentelor.

De unde poti achizitiona un vestiar metalic pentru sala?

Desi pe piata exista multi comercianti pentru aceasta piesa de mobilier, nu orice oferta este convenabila la pret sau la calitate. Prin urmare, cel mai bine ar fi sa apelezi la un furnizor cu experienta in domeniu. Acesta iti poate oferi o gama larga de astfel de produse la preturi accesibile!